Te huur Rechterenstraat 1 Breda

Rechterenstraat 1, 4834 LT Breda, Nederland
 
€2.000/per maand inclusief G/W/L

Omschrijving
Rechterenstraat 1 te 4834 LT BREDA

Heeft u tijdelijke woonruimte nodig om b.v. tijd te overbruggen ivm een verhuizing, verbouwing,
familie bezoek of wat voor reden dan ook, dan is hier de oplossing:

Royale hoekwoning met voor- , achter- en zij tuin gelegen in de wijk IJpelaar (Breda Zuid-Oost). De woningen zijn onlangs geheel gerenoveerd aan de buitenzijde. Hierbij is in de gehele woning HR++ glas geplaatst en zijn de gevelbeplatingen vervangen voor beter isolerende exemplaren. Hierdoor heeft de wijk een gehele nieuwe en moderne uitstraling gekregen.
Aan de voorzijde is er een groot Gazon met veel groen en bomen, ideaal voor het spelende kind. Door de ligging aan het grote gazon en de besloten tuin  is er volop privacy.

Omschrijving woning:
Op de begane grond bevindt zich de hal toegang naar de keuken. De luxe keuken is voorzien van dubbele koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Verder zijn de kasten in apothekers vorm (Dit zijn afzonderlijke laden). De achtertuin is vanuit de keuken te betreden. De sfeervolle woonkamer, type doorzon, is voorzien van een openhaard en openslaande tuindeuren.

1e verdieping
Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en de moderne badkamer. In de badkamer bevindt zich een inloopdouche, designradiator, zwevend toilet en bad meubel.

2e Verdieping

Via een vaste trap bereikt u de zolder, waar zich een extra royale multifunctionele kamer bevindt. Het dakkapel voorziet in het daglicht, deze is geplaatst over de slaapkamer en de voorzolder. Op de voorzolder is de opstelling voor wasmachine en wasdroger. Opbergruimte is er meer dan genoeg in de woning.

Buiten

Aan 3 kanten van de woning is er de besloten siertuin met diverse terrassen en sierbeplanting. Verder is er de berging en de achter uitgang naar de brandgang?

Wijkinformatie
De wijk IJpelaar ligt nabij uitvalswegen en direct naast het Ginneken, naar de binnenstad is het gemiddeld 15 min. fietsen. De wijk is vooral gewild bij gezinnen en is hier volledig op ingericht. De ruime gezinswoningen en brede straten waar men met een gematigde snelheid mag autorijden zijn hier een goed voorbeeld van.

Winkels
Centraal in de wijk ligt een winkelcentrum waar met supermarkt, boekhandel, slager, bakker en meer alledaagse winkels treft. In de wijk vindt men ook tandartsen, huisartsen en orthodontisten. Omdat de binnenstad van Breda niet ver uit de buurt is bent u van alle gemakken voorzien.

Scholen
Doordat de wijk zeer op gezinnen is gericht, vindt u hier basisscholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang.

Verkeer en vervoer
De wijk is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A27, via de eerste afslag op de rondweg bent u direct in de wijk.
Vanuit het centrum goed zeer goed bereikbaar met de bus. Deze rijdt door de gehele wijk en tevens zijn er streekbussen die direct buiten de wijk u kunnen brengen naar de omliggende plaatsen.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws