Te koop Kleine Heistraat 16-K83 Wernhout

Omschrijving

Natuurliefhebbers opgelet!!  Bent u op zoek naar een woning met woonbestemming op een schitterende locatie, nabij de Belgische grens en op steenworp afstand van boomkwekerijen en natuurgebieden is het heerlijk vertoeven in deze gelijkvloerse woning met de mogelijkheid nieuw te kunnen bouwen. Op loopafstand is vissen, fietsen en wandelen desgewenst een dagelijkse bezigheid. Gezellige winkelen Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Antwerpen zijn binnen het half uur bereikbaar. Kortom alles is op korte afstand aanwezig.

De infrastructuur zoals aan- afvoerwegen worden/zijn ook vernieuwd. Zo is er een stuk grond aangekocht om een tweebaansweg te realiseren vanaf de provinciale weg tussen Zundert en Wernhout om toegang te verbeteren.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten en speelgelegenheden.

Beschrijving woning:

Vrijstaande woning met berging op een perceel van 327 m2 eigen grond.

De woning is omstreeks 1998 gebouwd en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (muv de badkamer) en heeft een inhoud van ca. 250 m².

Begane grond:

Hal entree met toegang tot de 2 slaapkamers , toiletruimte, badkamer, meterkast en de woonkamer met open keuken.

Recentelijk is de woning aan de binnenzijde geheel opnieuw gestukt en gesausd.

Woonkamer is voorzien van een schuifpui naar het terras. De blikvanger is de allesbrander. De vloer is afgewerkt met een Eikenhouten vloer van 28mm in de kleurstelling.

De compleet ingerichte open keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser aansluiting.

Beide slaapkamers zijn recentelijk afgewerkt met stuc- en sauswerk. Badkamer is in 2015 gerenoveerd en voorzien van een inloopdouche met thermostatische kraan, badkamer meubel, design radiator en opstelling wasmachine en wasdroger. De badkamer heeft een modern design.

De geheel betegelde toiletruimteruimte is voorzien van een zwevend closet met fonteintje en is net als de badkamer gerenoveerd en in moderne stijl afgewerkt.

Eerste Verdieping:

Vanuit de 2e slaapkamer is er toegang tot de royale bergzolder door middel van een vlizo trap. De bergzolder is verdeeld in 3 kamers, volledig bevloerd en beloopbaar met een hoogte van ca. 1,5 meter. Daglicht komt binnen door middel van het Velux dakraam

De tuin is rondom en in te delen naar eigen keus. Er is een diversiteit aan mogelijkheden, zoals een siertuin met beplanting of gazon maar ook speeltoestellen voor de kinderen of moestuin behoort tot de mogelijkheden.

Aan de achter- en zijkant van de woning is er een vlonderterras. Deze is bereikbaar vanuit de hal en de woonkamer.

In de tuin is er een kleine berging aanwezig voor het opbergen van tuingereedschap maar ook voor het stallen van een fiets.

Bijzonderheden:

Als luxe bij de woning is er een impressie van een nieuw te bouwen woning , Deze woning voldoet aan het bouwbesluit van 2016. De verkoper heeft een architect ideeën die voldoen aan het bouwbesluit en het bestemmingsplan uit laten werken. Zoals u op de bijhorende foto’s ziet is het een Eco woning gericht naar de zon met een zo gunstig mogelijke benutting van het perceel.

 

De servicekosten :                            €                      80,– per maand (2016)

Afvoer husvuili:                                €                          2,– per vuilniszak

In de servicekosten zitten inbegrepen: straatverlichting met daarbij horende elektra, afvalverzameling met ophaaldienst, infrastructuur met groenvoorziening op openbaar groen, park beheer, beveiliging park,

Voor de schoolgaande jeugd is er dagelijks een schoolbus om naar de basis/voortgezet onderwijs te gaan. Dit kan naar Zundert of naar Wernhout.

Er zijn mensen die er voor kiezen voor de Belgische opvang van de kinderen. Dit omdat in België andere wettelijke regels gelden dan in Nederland. Wij willen u adviseren om zelf navraag naar te doen en de voor uzelf het meest gunstige mogelijkheid te regelen.

 

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws