Te koop Molendijk 35 Herkingen

U wilt veel ruimte voor relatief weinig geld, Dan is dit het pand wat u zoekt.!! Genieten van buitenruimte, de tuin en royale berging met veranda, elektra en bergzolder!! Ook dan is dit het pand dat u zoekt. Wij hebben de woning die u zoekt, deze dijkwoning op een locatie voor waterliefhebbers. Een ideaal pand om een eigen thuis te maken. De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd waarmee het woongenot is vergroot.

De woning bevindt zich op ca 511 m2 en heeft een inhoud van ca. 400 m3.

Herkingen is een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 1250 inwoners (2007) en is gelegen aan het Grevelingenmeer. Op korte afstand is er de jachthaven en daarbij horende strandjes. Hier is het genieten voor de waterliefhebbers.
Een globale indeling van de woning:

Begane grond:

Aan de voorzijde van de woning is er vanaf de dijk de toegang tot de woning. U komt binnen in de riante hal met garderobe, ruime inloopkast, de woonkamer met de openkeuken en trapopgang naar de slaapverdieping.

De open keuken is aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot een achter portaal waar de opstelling van is gerealiseerd van wasmachine en wasdroger. De keuken is in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken geeft door middel van schuifdeuren toegang tot de sfeervolle woonkamer. In de woonkamer is een gashaard aanwezig met schouw. Aan de achterzijde is er een schuifpui met zicht op de diepe achtertuin. Achter de woonkamer bevindt zich een multifunctionele kamer. Deze kamer is zowel als kantoor maar ook als slaapkamer te gebruiken. Tevens bevindt zich hier de 1e badkamer, voorzien van hoekbad met whirlpool met mengkraan, inloopdouche en een separate toiletruimte met closet.

Achtertuin is gelegen op het noordoosten, echter door de diepte van de tuin is er voor elk wat wils. Zonovergoten terrassen en voldoende schaduw direct achter de woning. ’s-Avonds is het genieten van de avondzon in het prieel bij de berging.

Slaapverdieping:

Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, de 2e badkamer en voldoende bergruimte . In het zicht zijnde dakspanten geeft een authentiek beeld van het dijkhuis. Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en voldoende bergruimte. De indeling van de slaapverdieping is aan te passen aan de wensen van de koper, zo is er de mogelijkheid tot uitbreiding door meerdere ruimtes toe te voegen. De badkamer is voorzien van een douche, designradiator, een toilet en een badmeubel. Er is meer dan voldoende lichtval door middel van dakramen.

Buiten:

Vanuit de keuken is de achtertuin te betreden. Dit door middel van enkele traptreden vanwege het dijkhuis. De tuin is eveneens bereikbaar via een inpandige doorloop, deze is rechtstreeks vanaf de Molendijk toegankelijk. Bij de schuifpui is er een vlonderterras met zicht op de vijver, het gazon, de sierbestrating, het prieel, vaste beplanting en de gigantische berging met volledig beloopbare bergzolder. De bergzolder is voorzien van elektra. Water voorziening is vanuit de woning aangebracht en kan op eenvoudige wijze worden aangesloten. Door de gunstige ligging van de woning op het perceel is de achtertuin optimaal benut.


Bijzonderheden:

Oplevering in overleg;
CV combiketel dateert uit 2012;
Dubbele beglazing;
Verrassende ruimte aan de achterzijde van de woning;
Speels ingerichte achtertuin;
Royale berging met bergzolder en veranda aan de voorzijde;
Buiten gedeelte volledig opgeschilderd in 2016 door een erkend schildersbedrijf.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws