Hoe vastgoed financieren in Duitsland

Financiering vastgoed Duitsland 

Financiering beleggingspand in Duitsland

Een hoog rendement

Investeren en beleggen in onroerend goed in Duitsland kan vanzelfsprekend met uw eigen liquiditeiten. Wilt u een aanzienlijk hoger rendement op uw geïnvesteerde vermogen? Denk dan eens aan het aantrekken van een bancaire financiering naast de inbreng van uw eigen kapitaal. Dat maakt het rendement van een beleggingspand nog aantrekkelijker. Financiering vastgoed Duitsland dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres.

Voordelen financiering

Deze mogelijkheid tot verhoging van het rendement van uw beleggingspand heet ook wel het hefboomeffect. PSN Vastgoed kan dit samen met u realiseren dankzij de aantrekkelijke rentetarieven die worden gehanteerd voor langlopende rentevaste perioden. Ook zijn de banken vaak bereid om een relatief hoge bevoorschotting te verstrekken. Financiering vastgoed Duitsland is zeer aantrekkelijk en voordelig.

Bevoorschotting

Bij bevoorschottingspercentages tot circa 70 tot 80 procent van de aankoopsom bedraagt de rente voor een lening met een vijfjarige rentevaste periode thans 1,2% procent per jaar. Voor een lening met een tienjarige rentevaste periode varieert het rentepercentage tussen de 1,8% en 2,0% per jaar. Het is zelfs in sommige gevallen mogelijk om tot een bevoorschottingspercentage te komen dat in de buurt van 100 procent van de aankoopsom ligt. In dat geval dient u slechts de aankoop- en bijkomende kosten uit eigen middelen te investeren. Bevoorschotting Financiering vastgoed Duitsland is een serieuze optie waar PSN Vastgoed u volledig in kan begeleiden.

Op maat

PSN Vastgoed heeft jarenlange ervaring met de Financiering vastgoed Duitsland en heeft uitermate goede contacten bij verschillende banken. Hierdoor zijn wij in staat een op maat gesneden financiering voor u te arrangeren bij een investering in Duits onroerend goed.

Financieringsmogelijkheden

In uw zoektocht naar de mogelijkheden van financiering van een beleggingspand staat PSN Vastgoed altijd voor u klaar en begeleiden u volledig. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zevenbergen (NB), maar kennismakingsgesprekken of oriënterende besprekingen kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden. De taal en locatie vormen dus geen enkele barrière.

Heeft u interesse in de Financiering vastgoed Duitsland van beleggingspanden?

Bel ons direct op 085 065 61 39 of mail naar info@psnvastgoed.nl.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws