LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)gaat huurders steunen 

De LHN en PSN Vastgoed gaan huurders in Zoetermeer steunen. Alle huurders kunnen zich melden om hun huurovereenkomst te laten controleren. Helaas komt het nog steeds vaak voor dat huurovereenkomsten die zijn afgesloten met de verhuurder niet aan de eisen van het huurrecht voldoen. De LHN heeft de makelaarsgroep PSN Vastgoed uit Zevenbergen bereid gevonden om als specialist op het huurrechtgebied de huurovereenkomsten te controleren. In West-Brabant is al een zelfde project gestart. 

Op verzoek van de LHN zal PSN Vastgoed de huurovereenkomsten controleren. Bovendien zal deze Groep de huurders begeleiden bij het contact met hun verhuurders. Voor de huurders zijn er geen kosten aan de check verbonden. De LHN organiseert spreekuren voor de huurders. De LHN heeft een symposium over huurrecht gevolgd bij PSN Vastgoed.  PSN Vastgoed zal na het gesprek aangeven wat er mankeert aan de huurovereenkomst volgens het Nederlandse huurrecht. Daarna zal PSN Vastgoed de huurder begeleiden bij het verdere traject. 

Helaas komt het nog te vaak voor dat huurovereenkomsten niet kloppen. Daar wil de LHN wat aan doen. De LHN en PSN Vastgoed vinden dat er te weinig aandacht aan deze overeenkomsten wordt besteed. Zoetermeer is één van de eerste gemeenten waar dit project wordt gestart. Makelaars en huiseigenaren besteden te weinig aandacht aan het heersende huurrecht. Bij dit project staat het maatschappelijk belang voorop en PSN Vastgoed speelt hier een belangrijke rol in om de verhuurmarkt integer te maken. 

Op de woningmarkt is een ernstig te kort aan voordelige woningen voor huurders die recht hebben op huurtoeslag. De huurder staat vaak vier tot vijf jaar ingeschreven bij een woningbouwcoöperatie. Dit vinden veel mensen te lang en weten niet dat er in de particuliere sector genoeg woningen zijn om te huren onder de grens van 710,68 euro. Door een tekort aan sociale huurwoningen hebben eigenaren vrij spel om de huurprijs op te schroeven, omdat er toch genoeg animo is, denken ze. Voor de woningen die te huur staan van particuliere eigenaren wordt er vaak een te hoge huur gevraagd zonder goede reden. Dit is niet toegestaan. Woningeigenaren dienen verplicht het woningwaarderingsstelsel te hanteren, waaronder het puntensysteem van de huurcommissie. 

PSN Vastgoed zal kosteloos de huurovereenkomsten van huurders screenen en de puntentellingen uitvoeren bij woningeigenaren die een te hoge huur vragen.

De belangstellenden kunnen  zich nu al aanmelden bij de vastgoed adviseurs van PSN Vastgoed in Zoetermeer, onze vastgoed adviseurs zijn bereikbaar op 085 065 61 39 of per e-mail: info@psnvastgoed.nl

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws