beleggingspanden financieren tot 75% van de marktwaarde

PSN Vastgoed Financieringen

Een adviseur van PSN Vastgoed heeft haar of zijn sporen ruimschoots verdiend in de bancaire en/of vastgoedwereld. Een adviseur van PSN Vastgoed is toegewijd om u een goed advies te geven en de beste oplossing aan te reiken voor uw financieringsbehoefte.

Wij van PSN Vastgoed zien het als onze kerntaak om beleggingspanden te financieren voor consumenten/particulieren die verhuurd onroerend goed bezitten, willen aankopen of herfinancieren.

Door ons zeer uitgebreide netwerk, waarin bankiers, brokers en beleggers zitten, in Nederland en daarbuiten, kunnen we financieringen aanbieden op verhuurd vastgoed en op vastgoedontwikkelingen.

Onze kerntaak is om beleggingspanden te financieren voor consumenten die verhuurd onroerend goed bezitten of willen gaan aankopen of herfinancieren.

Onze visie

De afgelopen jaren zijn veel Nederlandse banken gestopt met het financieren van verhuurd vastgoed. Geen slimme keuze in onze optiek.

Door optimaal gebruik te maken van onze contacten in binnen- en buitenland slagen wij erin verhuurd vastgoed op een verantwoorde wijze en tegen aantrekkelijke voorwaarden te financieren.

En als het kan, moeten we het ook niet laten, vinden wij. Dus waar anderen het laten afweten, zijn de adviseurs van PSN Vastgoed bereid en in staat een stap extra te zetten.

Onze visie is financieren waar anderen dat niet willen of kunnen.

Mogelijkheden

Voor welke toepassingen zou u een financieringsbehoefte kunnen hebben?

  • verhuurde woningen en appartementen (al vanaf 100.000 euro)
  • verhuurde winkels en/of supermarkten
  • ​verhuurde hotels (binnen- en buitenland)
  • ​nog te verhuren woningen (locatie gebonden)
  • ​grote woningportfolio's (in verhuurde staat of nog te verhuren)
  • ​kantoren (in verhuurde staat)
  • ​(Her)ontwikkelingen (indien er woningen worden gerealiseerd) 
  • Ontwikkelingen met een financieringsvolume vanaf 250.000 euro 
  • ​Uitpondprojecten v.a. 100.000 euro


Woningen en appartementen

Wilt u een beleggingspand kopen voor de verhuur? Slim, goede opbrengsten, relatief lage kosten. Brengt u zelf 30 tot 35 % van het te investeren bedrag in, dan kunnen wij voor u de rest van het benodigde bedrag verzorgen. Dat doen wij in heel Nederland.

Smaakt het beleggen in (verhuur)vastgoed naar meer, en wilt u nog een pand aanschaffen? U kunt daarvoor het vermogen gebruiken dat in het reeds bezit zijnde pand zit. De constructie die we daarvoor inzetten heet Loan to value: 70% van de waarde van het in bezit zijnde pand kan gebruikt worden voor bevoorschotting. Ook via een equity release is geld vrij te maken uit verhuurd vastgoed.

De rente is op dit moment relatief laag en de aflossingsvoorwaarden zijn gunstig en veelal bespreekbaar.

Wilt u een beleggingspand kopen en verhuren. Wij kunnen het voor u verzorgen. De eigen inbreng van middelen dient ca 30-35% te zijn van de investering.

Verhuurde winkels, supermarkten 

Ook winkels en supermarkten kunnen wij financieren. Met name bij grotere winkelpanden is een goede locatie essentieel. Internationale financiers en beleggers denken soms dat Nederland uit de vier grote steden bestaat. Wij vertellen u graag – vrijblijvend – wat de mogelijkheden zijn.

Verhuurde hotels 

Verhuurde hotels, een categorie apart. Als de locatie van het hotel, of dat nu in Nederland is of daarbuiten, goed is en de huurder als degelijk wordt gekwalificeerd, kunnen wij het financieren.

Hotelfinancieringen zijn mogelijk vanaf 5 miljoen euro. Op basis van een compleet dossier kunnen wij snel aangeven of wij de financiering tegen scherpe voorwaarden kunnen onderbrengen.

Verhuurde hotels met langjarige contracten in binnen - en buitenland kunnen wij financieren wanneer de locatie goed is en de huurder door de financier als een degelijke huurder wordt gekwalificeerd.

Grote woningportfolio's

Met grote woningportfolio’s doelen we op portfolio’s met een waarde van 10 miljoen euro of meer. Deze portfolio’s kunnen wij goed onderbrengen, zeker wanneer de waarde in het economisch verkeer hoog is ten opzichte van de gevraagde financiering. Wij kunnen daarvoor een Loan to value verstrekken van (in Nederland) 70% van de waarde en 80% in Duitsland.

Wij hebben veel ervaring met het onderbrengen van grote financieringen. In de huidige markt zijn zeer aantrekkelijke rentepercentages te realiseren. We zijn goed bekend op de oversluitmarkt.

Door via een bullet loan te financieren (u betaalt slechts rente, aflossing in één keer einde looptijd) kunnen wij werken met een zeer geringe aflossing.

Wij zijn zeer ervaren in het onderbrengen van grote financieringen. De rente die wij kunnen aanbieden is zeer scherp en dus is de oversluitmarkt een groot deel van ons werkgebied.

Last but not least, wij kunnen vaak werken met een zeer geringe aflossing,

vaak zelfs een bullit loan.

Kantoren 

Mocht u denken dat het financieren van kantoren in Nederland moeilijk of zelfs onmogelijk is, dan hebben wij goed nieuws. Vaak slagen wij erin dergelijke financieringen onder te brengen bij buitenlandse partijen. Uiteraard dienen de uitgangspunten voor de financier goed te zijn.

Wij hebben in de loop van de tijd regelmatig kantoren gefinancierd. Zelfs wanneer u denkt dat dit momenteel in Nederland niet mogelijk is, is dat zeker niet het geval.

Ontwikkelingen

Waar anderen vaak aangeven geen ontwikkelingen te kunnen financieren, hebben wij wel degelijk mogelijkheden. Omdat de financiering in de regel van buitenlandse hedgefunds komt, is de rente helaas hoog. Echter, zodra de ontwikkeling gereed is en u deze aanhoudt als belegging, kan een reguliere beleggingsfinanciering worden gerealiseerd tegen gunstige condities.

Heeft u (plannen voor) een ontwikkeling, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Handel- en uitpondtrajecten

Hebt u een uitpondproject onder handen en heeft u tijdelijke financiering nodig? Tot een bedrag van circa 3 miljoen euro kunnen wij zeer snel schakelen. Zowel voor kortstondige inkoop- en verkooptrajecten (handel) als voor wat langduriger renovatie/herontwikkeling en daarna verkoop.  

De financieringstermijnen zijn bij voorkeur niet te lang, van 3 maanden tot maximaal 1,5 jaar, de rente is namelijk relatief hoog. Daar staat tegenover dat u uw project kunt realiseren en er de vruchten van kunt plukken.

Wilt u meer informatie over deze financieringsvormen, neemt u dan contact met ons op.

Startende beleggers

PSN Vastgoed is er nadrukkelijk ook voor de startende belegger. Staat u op het punt uw eerste woning te kopen voor de verhuur, neem dan contact met ons op. Onze adviseurs zijn bekend in de bancaire sector én in het vastgoed en kunnen u adviseren en wegwijs maken.

Om maar wat te noemen: we checken de voorlopige koopakte en op verzoek bekijken we ook het onroerend goed dat u wilt aankopen. Vervolgens checken wij – ook op verzoek – de contracten die u met uw huurders aangaat.

Dat op deze manier beleggen aantrekkelijk is, blijkt wel uit het feit dat de meeste first timers een rendement op de eigen inbreng realiseren van minimaal 8 tot soms wel 12% op jaarbasis.

Veel van onze klanten zijn beleggers die een eerste woning kopen om te gaan verhuren. Bent u zo'n belegger dan bent aan het juiste adres.

Ook checken wij, op uw verzoek, de contracten die u met uw huurders aangaat. De meeste klanten die een eerste woning kopen om te gaan verhuren maken een rendement op hun eigen inbreng van minimaal 8 tot soms wel 12% op jaarbasis.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws