Debt Finance vastgoed financieringen

De wereld van financiers is drastisch veranderd. Waar het voorheen gebruikelijk was uw accountmanager te bellen voor de verstrekking van een bedrijfsmatige OG hypotheek wordt u op dit moment geconfronteerd met deleverage-vraagstukken en completeringsvraagstukken van jaarcijfers, huurcontracten en overige voor de bank relevante zaken.

U als ondernemer wilt bezig zijn met uw werk. U wilt u niet druk hoeven te maken of u belemmerd voelen door dergelijke vraagstukken of nog erger, geremd worden in uw ondernemerschap. De markt trekt gelukkig weer aan. U heeft behoefte aan een solide partner die u ontzorgt in financieringsvraagstukken. Het team van PSN Vastgoed heeft ruime ervaring op het gebied van beleggingsvraagstukken. Wij werken met partijen op de Europese markt waarvan u het bestaan nog niet kende in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk.

Daarnaast treden wij op voor institutionele partijen zoals pensioenfondsen, investeringsbanken en investeringsfondsen die in Nederland zijn gekozen hebben voor een solide partij met een goed track record.

PSN Vastgoed werkt open en transparant. Wij toetsen uw behoefte bij onze partijen en bij wederzijds akkoord gaan wij over tot het opstellen van een opdracht tot dienstverlening. Helderheid, dat is wat zorgt voor succes.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws