Equity partnerships voor ontwikkelaars in de vastgoed

Bent u ontwikkelaar of groeit uw ambitieniveau naar hogere doelen dan uw eigen vermogenspositie, of komt u de gouden opportunity tegen maar krijgt u dit niet alleen met uw eigen vermogen en bancair ingevuld, dan ontzorgen wij u bij het zoeken van kapitaal.

Investeren in vastgoed is een leuke en uitdagende bezigheid. De bijkomende risico’s zijn echter in verhouding en is het een zeer intensief spel. Zo weten wij uit de vele voorbeelden van klanten dan het soms enorme verliezen kan opleveren als men niet op het juiste moment de afspraken kan nakomen. Er zijn ook tal van voorbeelden van samenwerkingen waarbij geld samen wordt geïnvesteerd. Meestal gaat het hier om bekenden van elkaar.

Vaak moet er halverwege een extra kapitaalimpuls worden gedaan en dat levert vaak vervelende praatstukken op als een van de partners dit niet kan. Soms dient zich naast het project wat ontwikkeld wordt een uitbreiding aan wat het plan vele malen kan vergroten qua opbrengst en winst. Ook dan moet u kunnen schakelen.

Wij treden voor u op en bedienen meerdere structureerders die graag in een vroeg stadium met u aan tafel gaan om deze equity-vraagstukken in te vullen om gezamenlijk het succes te vergroten. Zo bedienen wij ook buitenlandse hedgefondsen die bij middelgrote tot grotere proposities graag instappen als equity partner maar ook als sparringpartner om samen met u dit tot een groter succes te brengen.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws