Nieuwbouw Sociale woningen

Er heerst al jaren een woonprobleem voor alleenstaanden van alle leeftijden, hulpbehoevenden, starters, senioren en mensen die door omstandigheden of soms door een bewuste keuze er alleen voor staan. 75% van de inschrijvingen voor 'sociale' huurwoningen komen uit de laatst genoemde doelgroep. De nalatige verzorgingsstaat, de actuele politieke problematiek en moeilijkheden bij woningcorporaties laten deze bestempelde mensen in de kou staan. Wij bieden een fantastisch concept aan voor 1- en 2-persoonshuishoudens, want het kan goedkoper, gezonder en sneller.

We leveren een compleet gepatenteerde bouwmethode, die duurzaam, goed en snel is (norm 2020). We bieden wereldwijd een comfortabele woning die speciaal is ontwikkeld voor singles, waardoor je binnen een paar maanden kunt wonen in een duurzame luxe en betaalbare woning. Kortom: sociaal bouwen met luxe uitstraling!

De woning leveren we kaal op en de inrichting CQ. aankleding kunt u zelf verwezenlijken. De woningen bieden veel licht, lucht en ruimte. De glazen wand verbindt het natuurlijke aspect met de sociale omgeving. Essentieel is het voorkomen van de eenzaamheid door deze manier van sociale woningbouw.

De doelen van PSN zijn: het oplossen van sociaal-maatschappelijke woonproblemen; de overheid een duw in de goede richting geven en de alleenstaanden meer vrijheid bieden.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws