Vastgoedbeheer (Woningen/Bedrijfspanden)

PSN Vastgoed bedrijfsmakelaar zijn op het gebied van commercieel vastgoed op alle markten thuis. Ook in de kantorenmarkt kan PSN Vastgoed bedrijfsmakelaar u goed van dienst zijn, door onze jarenlange ervaring in de vastgoed en het commerciële vastgoed zijn wij voor de belegger de beste oplossing, door onze gerichte plan van aanpak kunnen wij u compleet ontzorgen op het gebied van technisch beheer, financieel beheer en in de schoonmaak van het onroerend goed.

U bent eigenaar van een bedrijfspand, kantoorpand of u heeft een complete portefeuille wat u wilt verhuren. Welke huur kunt u vragen? Wat voor een soort bedrijven zijn opzoek naar uw bedrijfspand, kantoorpand? Met welke wetten en regels moet u rekening houden? Staan er meer panden in uw direct omgeving leeg? Voldoet het exterieur en interieur van uw object nog aan de eisen die werkgevers en werknemers er tegenwoordig aan stellen? Of is verkoop of herbestemming van het pand een verstandige optie?

PSN Vastgoed bedrijfsmakelaar kan uw vragen beantwoorden voor u met oplossingen die gericht zijn op waarde en rendement. Wij kennen de commerciële vastgoedmarkt als geen ander en wij kunnen u op deskundige, betrokken  en professionele wijze via een transparant en gestructureerd proces helpen aan de geschikte huurder.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws