PSN hoofdkantoor Zevenbergen

Zevenbergen (Brabants: Zeuvebérge) is een Nederlandse stad en was tot 1997 een zelfstandige gemeente. In dat jaar fuseerde zij met vier andere gemeenten tot de nieuwe gemeente Moerdijk. Daarvan is Zevenbergen de hoofdplaats.

Zevenbergen ligt in het noordwesten van de provincie Noord-Brabant tussen Etten-Leur en Klundert, in de buurt van Breda. Zevenbergen was echter tot 21 december 1805 een Hollandse stad. Op die datum wordt een nieuwe scheiding tussen Holland en Bataafs-Brabant gemaakt. Voortaan liep deze van Willemstad door het Hollands Diep en de Biesbosch naar Heusden.

 

PSN Vastgoed makelaars

Een adviseur van PSN Vastgoed heeft zijn/ haar sporen ruimschoots verdiend in de bancaire en/of vastgoedwereld. Een adviseur van PSN Vastgoed is toegewijd om u een goed advies te geven en de beste oplossing aan te reiken voor bijvoorbeeld uw vastgoed te verkopen/ verhuren en/of een financieringsbehoefte.

Wij van PSN Vastgoed zien het als onze kerntaak om uw vastgoed te verkopen of te verhuren en beleggingspand(en) te financieren voor particulieren die verhuurd onroerend goed bezitten, willen aankopen of herfinancieren.

Door ons zeer uitgebreide netwerk, waarin bankiers, brokers en beleggers zitten, in Nederland en daarbuiten, kunnen we financieringen aanbieden op verhuurd vastgoed en op vastgoedontwikkelingen.

Al onze PSN Vastgoed makelaars zijn zeer oprecht, integer en kunnen u altijd van goed advies dienen.

 

Onze visie

De afgelopen jaren zijn veel Nederlandse banken gestopt met het financieren van verhuurd vastgoed of een huurbeding in de hypotheek van de particulier. Geen slimme keuze in onze optiek.

Door optimaal gebruik te maken van onze contacten in binnen- en buitenland slagen wij erin verhuurd vastgoed op een verantwoorde wijze en tegen aantrekkelijke voorwaarden te financieren.

En als het kan, moeten we het ook niet laten, vinden wij. Dus waar anderen het laten afweten, zijn de adviseurs van PSN Vastgoed bereid en in staat een stap extra te zetten.

Onze visie is verkopen, verhuren en financieren waar anderen dat niet willen of kunnen.

Indien er wel wordt gefinancierd zijn de voorwaarden soms niet aantrekkelijk.

Door optimaal gebruik te maken van onze contacten in binnen- en buitenland zijn we in staat verhuurd vastgoed op een goede wijze en met gunstige voorwaarden te financieren.

 

Verhuurde winkels, supermarkten

Ook winkels en supermarkten kunnen wij financieren. Met name bij grotere winkelpanden is een goede locatie essentieel. Internationale financiers en beleggers denken soms dat Nederland uit de vier grote steden bestaat. Wij vertellen u graag – vrijblijvend – wat de mogelijkheden zijn.

 

Verhuurde hotels

Verhuurde hotels, een categorie apart. Als de locatie van het hotel, of dat nu in Nederland is of daarbuiten, goed is en de huurder als degelijk wordt gekwalificeerd, kunnen wij het financieren.

Hotelfinancieringen zijn mogelijk vanaf 5 miljoen euro. Op basis van een compleet dossier kunnen wij snel aangeven of wij de financiering tegen scherpe voorwaarden kunnen onderbrengen.

 

Grote woningportfolio's

Met grote woningportfolio’s doelen we op portfolio’s met een waarde van 10 miljoen euro of meer. Deze portfolio’s kunnen wij goed onderbrengen, zeker wanneer de waarde in het economisch verkeer hoog is ten opzichte van de gevraagde financiering. Wij kunnen daarvoor een Loan to value verstrekken van (in Nederland) 70% van de waarde en 80% in Duitsland.

Wij hebben veel ervaring met het onderbrengen van grote financieringen. In de huidige markt zijn zeer aantrekkelijke rentepercentages te realiseren. We zijn goed bekend op de oversluitmarkt.

Door via een bullet loan te financieren (u betaalt slechts rente, aflossing in één keer einde looptijd) kunnen wij werken met een zeer geringe aflossing.

 

PSN en Zevenbergen


PSN Vastgoed (Property Service Nederland B.V.) heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen.  Juist in Zevenbergen begint PSN vastgoed met haar B.V. om een goed woonbeleid in Zevenbergen op te bouwen en toe te passen. PSN vastgoed heeft haar sporen in de rest van Nederland reeds verdient. In Zevenbergen gaat PSN vastgoed zich onderscheiden van alle anderen in vastgoed zijnde partijen. Niet alleen gaan wij ons onderscheiden, maar PSN vastgoed is de beste!

 

PSN Vastgoed hoofdkantoor Zevenbergen​ heeft veel lokale kennis en kent de markt in Zevenbergen heel goed.

PSN vastgoed beseft dat het niet alleen om de winsten gaat, maar juist om de tevreden klanten. U zult echter denken, dat kennen wij wel iedereen zegt dat. Voelt u zich vrij en maak een geheel vrijblijvende afspraak om ons te testen. Hierdoor is de sociale woonsector voor ons van belang, een ieder heeft recht om op tegen een betaalbare prijs goed en gezond te wonen. Onze klant kan er zeker van zijn dat een juiste en goede huurprijs zal worden berekend. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen posten, geen extra en onnodige kosten.
Daarom vallen wij wel onder makelaardij, maar zijn op recht uw VASTGOED ADVISEUR.
Velen van onze huiseigenaren hebben problemen met hun hypotheek. De zogenaamde onderwaterhypotheek. Deze eigenaars doen er alles aan om hun hoofd boven water te houden. PSN vastgoed denkt met haar klant mee om de oplossing te bedenken en te vinden om alsnog te mogen en blijven wonen in hun eigenhuis dat met veel liefde gekocht is en met veel zorg onderhouden wordt. Hoe doen we dat? Samen met  de klant en de hypotheek verstrekker zoeken wij naar de juiste  oplossing. Begeleiden wij de klant totdat deze volledige inzicht en overzicht heeft in het oplossings traject. Soms werken wij samen met de Gemeente om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is geen A.B.C. traject, maar we bieden een oplossing op maat.

U zult zich afvragen, “ja maar wat kost het?” Er zijn zeker kosten aan verbonden. Tijdens het zoeken naar de oplossing wordt tevens gezocht naar dekking voor deze kosten. Ook in deze nodigen wij u uit om met ons samen een proef op de som te nemen.

 

PSN vastgoed kijkt vooruit en anticipeert met de nieuwe ontwikkelingen in het kader van de nieuwe wet en regelgeving. VVE (vereniging van eigenaren) dient in de toekomst anders om te gaan met onderhoud en haar activiteiten. Met de deskundigheid dat door PSN vastgoed is opgedaan wordt vooruit gekeken naar de samenwerking met vele VvE’s in Zevenbergen en omgeving.

 

Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

U kunt per mail ten allen tijden een afspraak met ons maken, of met ons bellen.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws