PSN kantoor Eindhoven

Kantoordirecteur PSN Vastgoed Eindhoven is uw vastgoed adviseur in Eindhoven en omgeving.

Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant, voor vele wel bekend als de lichtstad van Nederland.

Begin 2017 telt Eindhoven 106.873 woningen. Daarvan is 48% een koopwoning en 52% een huurwoning. 37% is een meergezinswoning (flat, appartement, etagewoning), de rest een eengezinswoning (vrijstaand, half-vrijstaand, geschakeld of tussenwoning). 15 % van de woningen is van dit millenium. Op 1 januari 2017 telde Eindhoven 105.125 woningen, dat zijn er 838 meer dan het jaar ervoor. Dit positieve saldo is enerzijds het gevolg van nieuw gebouwde en gesplitste woningen en anderzijds gesloopte en om andere redenen aan de voorraad onttrokken woningen.

 

Eigendom

48% van de Eindhovense woningvoorraad betreft koopwoningen. De overige 52% zijn huurwoningen. Deze 52% huurwoningen is grotendeels (38%) in het bezit van woningcorporaties en 14% is eigendom van particuliere eigenaren. Het aandeel corporatiewoningen bleef het afgelopen jaar gelijk.

 

Type

Eindhoven telt ongeveer 2 maal zoveel eengezinswoningen (63%) als meergezinswoningen (37%). Het aandeel meergezinswoningen steeg het afgelopen jaar licht. Gereedgekomen woningen In 2016 zijn er in Eindhoven 919 woningen gereedgekomen. Dit betrof 41% eengezinswoningen en 59% meergezinswoningen. Wat betreft de eigendomsverhouding betrof het 70% huur- en 30% koopwoningen.

 

PSN en Eindhoven


PSN Vastgoed (Property Service Nederland B.V.) is begonnen met haar kantoor in Eindhoven.  Juist in Eindhoven begint PSN vastgoed met haar B.V. om een goed woonbeleid in Eindhoven op te bouwen en toe te passen. PSN vastgoed heeft haar sporen in de rest van Nederland reeds verdient. In Eindhoven gaat PSN vastgoed zich onderscheiden van alle anderen in vastgoed zijnde partijen. Niet alleen gaan wij ons onderscheiden, maar PSN vastgoed is de beste!

 

PSN Vastgoed kantoor Eindhoven heeft veel lokale kennis en kent de markt in Eindhoven heel goed.

PSN vastgoed beseft dat het niet alleen om de winsten gaat, maar juist om de tevreden klanten. U zult echter denken, dat kennen wij wel iedereen zegt dat. Voelt u zich vrij en maak een geheel vrijblijvende afspraak om ons te testen. Hierdoor is de sociale woonsector voor ons van belang, een ieder heeft recht om op tegen een betaalbare prijs goed en gezond te wonen. Onze klant kan er zeker van zijn dat een juiste en goede huurprijs zal worden berekend. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen posten, geen extra en onnodige kosten.
Daarom vallen wij wel onder makelaardij, maar zijn op recht uw VASTGOED ADVISEUR.
Velen van onze huiseigenaren hebben problemen met hun hypotheek. De zogenaamde onderwaterhypotheek. Deze eigenaars doen er alles aan om hun hoofd boven water te houden. PSN vastgoed denkt met haar klant mee om de oplossing te bedenken en te vinden om alsnog te mogen en blijven wonen in hun eigenhuis dat met veel liefde gekocht is en met veel zorg onderhouden wordt. Hoe doen we dat? Samen met  de klant en de hypotheek verstrekker zoeken wij naar de juiste  oplossing. Begeleiden wij de klant totdat deze volledige inzicht en overzicht heeft in het oplossings traject. Soms werken wij samen met de Gemeente om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is geen A.B.C. traject, maar we bieden een oplossing op maat.

U zult zich afvragen, “ja maar wat kost het?” Er zijn zeker kosten aan verbonden. Tijdens het zoeken naar de oplossing wordt tevens gezocht naar dekking voor deze kosten. Ook in deze nodigen wij u uit om met ons samen een proef op de som te nemen.

 

PSN vastgoed kijkt vooruit en anticipeert met de nieuwe ontwikkelingen in het kader van de nieuwe wet en regelgeving. VVE (vereniging van eigenaren) dient in de toekomst anders om te gaan met onderhoud en haar activiteiten. Met de deskundigheid dat door PSN vastgoed is opgedaan wordt vooruit gekeken naar de samenwerking met vele VvE’s in Eindhoven en omgeving.

 

Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

U kunt per mail ten allen tijden een afspraak met ons maken, of met ons bellen.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws