PSN kantoor Gorinchem

Gorinchem, uitgesproken en soms ook geschreven als Gorcum of Gorkum, is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Op een oppervlakte van 22,01 km² (waarvan 3,23 km² water) wonen 36.003 mensen (30 april 2017, bron: CBS). Dalem behoort ook tot de gemeente Gorinchem. In het centrum van Gorinchem ligt de goed bewaarde vestingstad.

Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. De gemeente heeft een station aan de westelijke Betuwelijn (Dordrecht-Geldermalsen). Ten noorden van Gorinchem loopt rijksweg A15, die gebundeld is met de Betuweroute. Ten westen van de stad loopt rijksweg A27 met als 'flessenhals' de Merwedebrug.

De stad zelf ligt gedeeltelijk in de Alblasserwaard en gedeeltelijk in de Tielerwaard. De grens ligt ongeveer op de Lingsesdijk. Het oosten van de stad ligt in de Tielerwaard en was vroeger provincie Gelderland. Tegenwoordig is dit ingedeeld bij Zuid-Holland. Het dorp Dalem ligt ook in de Tielerwaard.

 

PSN en Gorinchem

PSN Vastgoed (Property Service Nederland B.V.) is begonnen met haar kantoor in Gorinchem.  Juist in Gorinchem begint PSN vastgoed met haar B.V. om een goed woonbeleid in Gorinchem op te bouwen en toe te passen. PSN vastgoed heeft haar sporen in de rest van Nederland reeds verdient. In Gorinchem gaat PSN vastgoed zich onderscheiden van alle anderen in vastgoed zijnde partijen. Niet alleen gaan wij ons onderscheiden, maar PSN vastgoed is de beste!

 

PSN Vastgoed kantoor Gorinchem​ heeft veel lokale kennis en kent de markt in Gorinchem heel goed.

PSN vastgoed beseft dat het niet alleen om de winsten gaat, maar juist om de tevreden klanten. U zult echter denken, dat kennen wij wel iedereen zegt dat. Voelt u zich vrij en maak een geheel vrijblijvende afspraak om ons te testen. Hierdoor is de sociale woonsector voor ons van belang, een ieder heeft recht om op tegen een betaalbare prijs goed en gezond te wonen. Onze klant kan er zeker van zijn dat een juiste en goede huurprijs zal worden berekend. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen posten, geen extra en onnodige kosten.
Daarom vallen wij wel onder makelaardij, maar zijn op recht uw VASTGOED ADVISEUR.


Velen van onze huiseigenaren hebben problemen met hun hypotheek. De zogenaamde onderwaterhypotheek. Deze eigenaars doen er alles aan om hun hoofd boven water te houden. PSN vastgoed denkt met haar klant mee om de oplossing te bedenken en te vinden om alsnog te mogen en blijven wonen in hun eigenhuis dat met veel liefde gekocht is en met veel zorg onderhouden wordt. Hoe doen we dat? Samen met  de klant en de hypotheek verstrekker zoeken wij naar de juiste  oplossing. Begeleiden wij de klant totdat deze volledige inzicht en overzicht heeft in het oplossings traject. Soms werken wij samen met de Gemeente om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is geen A.B.C. traject, maar we bieden een oplossing op maat.

U zult zich afvragen, “ja maar wat kost het?” Er zijn zeker kosten aan verbonden. Tijdens het zoeken naar de oplossing wordt tevens gezocht naar dekking voor deze kosten. Ook in deze nodigen wij u uit om met ons samen een proef op de som te nemen.

 

PSN vastgoed kijkt vooruit en anticipeert met de nieuwe ontwikkelingen in het kader van de nieuwe wet en regelgeving. VVE (vereniging van eigenaren) dient in de toekomst anders om te gaan met onderhoud en haar activiteiten. Met de deskundigheid dat door PSN vastgoed is opgedaan wordt vooruit gekeken naar de samenwerking met vele VvE’s in Gorinchem en omgeving.

 

Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

U kunt per mail ten allen tijden een afspraak met ons maken, of met ons bellen.

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws