PSN Kantoor Rotterdam

Mijn naam is Nenad Apostolovic PSN Vastgoed Kantoordirecteur Rotterdam.

Rotterdam is een mooie en aangename stad om in te wonen. Al in 1977 had ik het genoegen om met Rotterdam kennis te maken. Voor mij was toen alles nieuw. Ik kom namelijk uit het voormalige Joegoslavië en als kind van 14 jaar was ik onder de indruk van Rotterdam en de Rotterdammers.
Voor mij is Rotterdam een multiculturele arbeiders stad.  Arbeiders is in deze positief bedoeld; men werkt om iets op te bouwen. Bij het opbouwen hoort ook het investeren in vastgoed. Want, daar waar er gearbeid en geleefd wordt, wordt er ook echt geleefd.

 

PSN en Rotterdam


PSN Vastgoed (Property Service Nederland B.V.) is begonnen met haar kantoor in Rotterdam.  Juist in Rotterdam begint PSN vastgoed met haar B.V. om een goed woonbeleid in Rotterdam op te bouwen en toe te passen. PSN vastgoed heeft haar sporen in de rest van Nederland reeds verdient. In Rotterdam gaat PSN vastgoed zich onderscheiden van alle anderen in vastgoed zijnde partijen. Niet alleen gaan wij ons onderscheiden, maar PSN vastgoed is de beste!

 

De Beste

Om u inzicht te geven in de beste is het volgende belangrijk om te weten. PSN vastgoed gaat voor de klant, in alle eerlijkheid, oprecht en conform de wet en regelgeving.  Dat houdt in dat niet alles wat gevraagd wordt ook mogelijk is en als het mogelijk blijkt te zijn, kan het alsnog tegen de wet en regelgeving ingaan. PSN vastgoed zegt dan oprecht en in alle eerlijkheid NEE.

 

Klant staat centraal


PSN vastgoed beseft dat het niet alleen om de winsten gaat, maar juist om de tevreden klanten. U zult echter denken, dat kennen wij wel iedereen zegt dat. Voelt u zich vrij en maak een geheel vrijblijvende afspraak om ons te testen. Hierdoor is de sociale woonsector voor ons van belang, een ieder heeft recht om op tegen een betaalbare prijs goed en gezond te wonen. Onze klant kan er zeker van zijn dat een juiste en goede huurprijs zal worden berekend. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen posten, geen extra en onnodige kosten.
Daarom vallen wij wel onder makelaardij, maar zijn op recht uw VASTGOED ADVISEUR.
Velen van onze huiseigenaren hebben problemen met hun hypotheek. De zogenaamde onderwaterhypotheek. Deze eigenaars doen er alles aan om hun hoofd boven water te houden. PSN vastgoed denkt met haar klant mee om de oplossing te bedenken en te vinden om alsnog te mogen en blijven wonen in hun eigenhuis dat met veel liefde gekocht is en met veel zorg onderhouden wordt. Hoe doen we dat? Samen met  de klant en de hypotheek verstrekker zoeken wij naar de juiste  oplossing. Begeleiden wij de klant totdat deze volledige inzicht en overzicht heeft in het oplossings traject. Soms werken wij samen met de Gemeente om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is geen A.B.C. traject, maar we bieden een oplossing op maat.

U zult zich afvragen, “ja maar wat kost het?” Er zijn zeker kosten aan verbonden. Tijdens het zoeken naar de oplossing wordt tevens gezocht naar dekking voor deze kosten. Ook in deze nodigen wij u uit om met ons samen een proef op de som te nemen.

 

Vooruit kijken


PSN vastgoed kijkt vooruit en anticipeert met de nieuwe ontwikkelingen in het kader van de nieuwe wet en regelgeving. VVE (vereniging van eigenaren) dient in de toekomst anders om te gaan met onderhoud en haar activiteiten. Met de deskundigheid dat door PSN vastgoed is opgedaan wordt vooruit gekeken naar de samenwerking met vele VvE’s in Rotterdam en omgeving.

 

Multicultureel

Meest leuke aan PSN vastgoed is dat wij  multicultureel zijn. Zo hebben wij onder andere onze Chinees sprekende vastgoed adviseur, een Grieks sprekende adviseur en een Servisch sprekende adviseur. Hoe bijzonder is het om rekening te houden met de demografische gegevens van je werk omgeving.
Om mijn verhaal kort te maken rest mij u te vertellen dat alles wat er op het hoofdmenu (homepage) van PSN vastgoed staat ook onze producten zijn. Dus uitzonderingen nagelaten is dit een mooi aanbod aan vastgoed advies.

 

Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

U kunt per mail ten allen tijden een afspraak met ons maken, of met ons bellen.

Graag tot ziens,

Nenad Apostolovic

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws