psn kantoor zoetermeer

Zoetermeer, is een gemeente in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, en telt 124.750 inwoners (30 april 2017, bron: CBS) op een grondgebied van 37,06 km².

In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag. In korte tijd is het dorp Zoetermeer in inwoneraantal uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland. In de volksmond wordt Zoetermeer ook wel met een lichte zelfspot 'Sweet Lake City' genoemd, een vrije vertaling van de gemeentenaam.

 

PSN en Zoetermeer


PSN Vastgoed (Property Service Nederland B.V.) is begonnen met haar kantoor in Zoetermeer.  Juist in Zoetermeer begint PSN vastgoed met haar B.V. om een goed woonbeleid in Zoetermeer op te bouwen en toe te passen. PSN vastgoed heeft haar sporen in de rest van Nederland reeds verdient. In Zoetermeer gaat PSN vastgoed zich onderscheiden van alle anderen in vastgoed zijnde partijen. Niet alleen gaan wij ons onderscheiden, maar PSN vastgoed is de beste!

 

PSN Vastgoed kantoor Zoetermeer heeft veel lokale kennis en kent de markt in Zoetermeer heel goed.

PSN vastgoed beseft dat het niet alleen om de winsten gaat, maar juist om de tevreden klanten. U zult echter denken, dat kennen wij wel iedereen zegt dat. Voelt u zich vrij en maak een geheel vrijblijvende afspraak om ons te testen. Hierdoor is de sociale woonsector voor ons van belang, een ieder heeft recht om op tegen een betaalbare prijs goed en gezond te wonen. Onze klant kan er zeker van zijn dat een juiste en goede huurprijs zal worden berekend. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen posten, geen extra en onnodige kosten.
Daarom vallen wij wel onder makelaardij, maar zijn op recht uw VASTGOED ADVISEUR.
Velen van onze huiseigenaren hebben problemen met hun hypotheek. De zogenaamde onderwaterhypotheek. Deze eigenaars doen er alles aan om hun hoofd boven water te houden. PSN vastgoed denkt met haar klant mee om de oplossing te bedenken en te vinden om alsnog te mogen en blijven wonen in hun eigenhuis dat met veel liefde gekocht is en met veel zorg onderhouden wordt. Hoe doen we dat? Samen met  de klant en de hypotheek verstrekker zoeken wij naar de juiste  oplossing. Begeleiden wij de klant totdat deze volledige inzicht en overzicht heeft in het oplossings traject. Soms werken wij samen met de Gemeente om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is geen A.B.C. traject, maar we bieden een oplossing op maat.

U zult zich afvragen, “ja maar wat kost het?” Er zijn zeker kosten aan verbonden. Tijdens het zoeken naar de oplossing wordt tevens gezocht naar dekking voor deze kosten. Ook in deze nodigen wij u uit om met ons samen een proef op de som te nemen.

 

PSN vastgoed kijkt vooruit en anticipeert met de nieuwe ontwikkelingen in het kader van de nieuwe wet en regelgeving. VVE (vereniging van eigenaren) dient in de toekomst anders om te gaan met onderhoud en haar activiteiten. Met de deskundigheid dat door PSN vastgoed is opgedaan wordt vooruit gekeken naar de samenwerking met vele VvE’s in Zoetermeer en omgeving.

 

PSN en de lokale politiek, LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)gaat huurders steunen 

De LHN en PSN Vastgoed gaan huurders in Zoetermeer steunen. Alle huurders kunnen zich melden om hun huurovereenkomst te laten controleren. Helaas komt het nog steeds vaak voor dat huurovereenkomsten die zijn afgesloten met de verhuurder niet aan de eisen van het huurrecht voldoen. De LHN heeft de makelaarsgroep PSN Vastgoed uit Zevenbergen bereid gevonden om als specialist op het huurrechtgebied de huurovereenkomsten te controleren. In West-Brabant is al een zelfde project gestart. 

Op verzoek van de LHN zal PSN Vastgoed de huurovereenkomsten controleren. Bovendien zal deze Groep de huurders begeleiden bij het contact met hun verhuurders. Voor de huurders zijn er geen kosten aan de check verbonden. De LHN organiseert spreekuren voor de huurders. De LHN heeft een symposium over huurrecht gevolgd bij PSN Vastgoed.  PSN Vastgoed zal na het gesprek aangeven wat er mankeert aan de huurovereenkomst volgens het Nederlandse huurrecht. Daarna zal PSN Vastgoed de huurder begeleiden bij het verdere traject. 

Helaas komt het nog te vaak voor dat huurovereenkomsten niet kloppen. Daar wil de LHN wat aan doen. De LHN en PSN Vastgoed vinden dat er te weinig aandacht aan deze overeenkomsten wordt besteed. Zoetermeer is één van de eerste gemeenten waar dit project wordt gestart. Makelaars en huiseigenaren besteden te weinig aandacht aan het heersende huurrecht. Bij dit project staat het maatschappelijk belang voorop en PSN Vastgoed speelt hier een belangrijke rol in om de verhuurmarkt integer te maken. 

Op de woningmarkt is een ernstig te kort aan voordelige woningen voor huurders die recht hebben op huurtoeslag. De huurder staat vaak vier tot vijf jaar ingeschreven bij een woningbouwcoöperatie. Dit vinden veel mensen te lang en weten niet dat er in de particuliere sector genoeg woningen zijn om te huren onder de grens van 710,68 euro. Door een tekort aan sociale huurwoningen hebben eigenaren vrij spel om de huurprijs op te schroeven, omdat er toch genoeg animo is, denken ze. Voor de woningen die te huur staan van particuliere eigenaren wordt er vaak een te hoge huur gevraagd zonder goede reden. Dit is niet toegestaan. Woningeigenaren dienen verplicht het woningwaarderingsstelsel te hanteren, waaronder het puntensysteem van de huurcommissie. 

PSN Vastgoed zal kosteloos de huurovereenkomsten van huurders screenen en de puntentellingen uitvoeren bij woningeigenaren die een te hoge huur vragen. De belangstellenden kunnen  zich nu al aanmelden bij de vastgoed adviseurs van PSN Vastgoed in Zoetermeer, onze vastgoed adviseurs zijn bereikbaar op 085 065 61 39 of per e-mail: info@psnvastgoed.nl

Contact

PSN Vastgoed Nederland
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH Zevenbergen
085 065 6139


PSN Vastgoed Zoetermeer
085 065 6139


PSN Vastgoed Rotterdam
085 065 6139


PSN Vastgoed Eindhoven
085 065 6139


PSN Vastgoed Gorinchem
085 065 61 39
Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?

Geplaatst op: 2017-08-01

U wilt uw woning verkopen en zoekt een goede en voordelige makelaar, dan bent u bij PSN Vastgoed op het juiste adres!

Lees meer Meer nieuws
LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

LHN en PSN Vastgoed gaan samenwerken in Zoetermeer

Geplaatst op: 2017-08-01

LHN (Lijst Hilbrand Nawijn)en PSN Vastgoed gaan huurders steunen

Lees meer Meer nieuws